KØB PLAYSTATION 4 PÅ AFBETALING

En PS4 på afbetaling kan være vejen til julegaven

Når det er jul er der mange penge der skal bruge spå at købe gaver til en masse forskellige. Det kan for eksempel være, at du har flere børn, der alle skal have gaver, og at der er en, der ønsker dig en playstation. Det er ikke en nem situation at stå i, hvis ikke der er så mange penge at gøre med, for selvom man egentlig gerne vil give sit barn det vedkommende ønsker sig, så kan det være svært at finde alle pengene. Problemet er nok især, at man skal lægge mange penge på meget kort tid når det er jul, for det er jo nok ikke den eneste gave du skal købe. Hvis du så ikke har fået sparet nok penge op til at betale for alle gaverne, så kan det være svært at få det til at hænge sammen i december.

Der er dog muligheder for dig, for du behøver jo egentlig ikke betale det hele på en gang. Du er naturligvis nødt til at betale alle pengene, men det kan hjælpe en del, hvis du kan sprede betalingen lidt ud, så du slipper for at skulle lægge helt så mange penge på en gang. Det er nemlig tit det, der er problematisk for folk. Hvis man har en måned, hvor man skal af med rigtigt mange penge, og ikke lige er klar på det, så går det nemt galt. Den situation kan du dog undgå ved for eksempel at købe en playstation på afbetaling i stedet for at gøre det af en gang.

Kommer til at koste lidt flere penge

Når du køber noget på afbetaling skal du regne med, at det kommer til at være lidt dyrere end hvis du køber det af en gang, og det er det fordi dem der giver dig det lån en afbetaling på den måde er, også skal tjene nogle penge. Det er der egentlig ikke noget mærkeligt i, men det er noget du skal overveje. Ofte kan det dog betale sig, fordi du enten har brug for det du køber på afbetaling med det samme, eller fordi du så undgår at skulle betale et andet lån. Der er mange argumenter, men du skal have med, at afbetaling kan være en god løsning i mange situationer.

Afbetalingen giver dig også mulighed for at sprede betalingen ud på en meget fast måde, for der er jo nogle penge du skal lægge til side hele tiden, og selvom det ikke er meget, så når du vænner dig til at gøre det hver måned, så bliver det alligevel til penge efter noget tid. Derfor kan det være en god løsning, fordi der ikke har så nemt ved at være disciplineret med din økonomi. Du skal bare huske at betale når du skal, for ellers ender der med at komme en masse gebyrer på, så du ender med at skulle betale endnu flere penge end du ellers skal, og det er jo ikke ideen