MACBOOK PÅ AFBETALING

Macbook air på afbetaling

Apples produkter er meget eftertragtede, især deres computere, men det er ikke mange, der har råd til bare lige at købe en Macbook, fordi det er så dyr en computer. Der er forskel på, om man vil have en Macbook pro eller en Macbook air. En macbook air er meget billigere end pro modellen, men begge modeller er dyre i forhold til mange andre computere. Til trods for prisen, er der rigtig mange forbrugere der sværger til Apple og deres produkter. Simpelthen fordi Apple produkter kan mere end de fleste PC’er kan. Der er mange der i forvejen har en iPhone, og som derfor også gerne vil have en computer af samme mærke. Apple har været rigtig gode til at lave systemer der arbejder godt sammen, og derfor er det smart både at have en Apple telefon og en Apple computer, som trådløst kan dele billeder mere med hinanden.

Der er rigtig mange, der ønsker sig en Macbook, fordi det er så lækker en computer, med lang batterilevetid, en kraftig processor og så er det bare et super hurtigt og lækkert styresystem som Apple har udviklet til deres computere. Men Apple ved også godt at computeren er et populært produkt, og de sætter derfor prisen herefter.

 

Køb din Macbook på afbetaling

Der er mulighed for at købe sin drømmecomputer, også selvom man ikke har råd lige nu. Man kan vælge en forhandler, som tilbyder at man køber computeren med en afdragsordning. Det vil altså sige at man kan købe lige den computer man gerne vil have, og først begynde at betale af på den, måneden efter. En afdragsordning er en god måde at få råd til det, som man ellers ikke ville have haft råd til. Macbooks er kendt for at have en lang levetid, og der kan argumenteres for, at det er økonomisk smart at købe den dyre computer, der kan holde i mange flere år, frem for en billigere PC som måske skal skiftes ud igen efter 2 år eller 3 år.

Når man køber sin Macbook på afbetaling, sørger man for at dele beløbet op i mindre bidder som man betaler hver måned, frem for at betale hele beløbet på én gang. Det er dog vigtigt at huske på, at en computer der betales med en afdragsordning stadig koster det samme som den ville gøre kontant. Hvis man syntes at 10000 kr. eller mere, er for meget for en computer, skal man nok overveje at købe den lidt billigere og mindre model, Macbook Air, i stedet for den dyre og kraftige Macbook pro.

Macbook air på afbetaling kan være en god forretning

Der kan altså argumenteres for, at en Macbook air på afbetaling er en bedre forretning end en billig PC, som er betalt kontant. En dyr kvalitetscomputer holder bare i længere tid, og det er med til, at man ikke skal ud og investere i en ny computer igen, indenfor de næste mange år. Man får mange gange hvad man betaler for.