COMPUTER PÅ AFBETALING

Få råd til din nye computer med afbetaling

Det er nemmere at betale sin computer på afbetaling -i stedet for at spare op

Der er flere måder man kan købe sin computer på. Man kan selvfølgelig købe computeren kontant. Dette er sådan de fleste vælger at købe deres nye computer. Der er nok mange der kender det der med, at de skal bruge en ny computer, men at de ikke har råd til den som de gerne vil have. Der er mange der har oplevet at købe en lidt billigere computer end den, som de gerne ville have haft, og så ender det ofte med, at den nye computer hurtigt går i stykker eller ikke kan alt det som man gerne ville have at den skulle kunne. Hvis man står i den situation at der er én bestemt type computer som man bare gerne vil have, men man ikke har råd til den, så kan man altid vælge at købe computeren på afbetaling.
Ved at købe en computer på afbetaling, vælger man at afdrage med et månedligt beløb af computerens pris, i stedet for at betale hele computerens på én gang. Dette giver mere luft i økonomien, og så giver det en mulighed for at købe lige nøjagtigt den computer som man gerne vil have.

Sammensæt dit eget lån

Der er nogle forretninger der kører med, at man kan sammensætte sit eget lån. Dette er egentligt ret smart, for så kan man selv vælge ca. hvor meget man mener man kan afdrage med hver eneste måned. Det er vigtigt at være realistisk i denne sammenhæng, og ikke afdrage med mere end hvad man har råd til, da lånet ellers kan ende med at blive rimelig dyrt. Hvis man gerne vil købe en ny computer med en afdragsordning, kan man eventuelt undersøge hvilke forhandlere, der tilbyder en afdragsordning. Samt om der er nogle forhandlere der tilbyder en afdragsordning, hvor man selv kan bestemme, hvor meget man vil afdrage med om måneden, og hvor hurtigt lånet skal betales ud.