KØB PÅ AFBETALING

Køb på afbetaling

Køb ny mobiltelefon Klik her

Hvis du gerne vil have et komplet overblik over de forskellige shops der tilbyder “køb på afbetaling” samt hvilke produkter der kan købes på afbetaling henviser vi til siden afbetalt.dk hvor der løbende bliver opdateret med nye guides omkring afbetaling.

For mange forbrugere er afbetalingskøb blevet en nødvendighed, dette kan skyldes at man i sin daglige økonomi ikke har et rådighedsbeløb, der gør det muligt at forny f.eks. elektroniske apparater når disse går i stykker. Som forbruger er der måske ingen anden udvej når de hårde hvidevarer går i stykker end at købe et nyt køleskab på afbetaling. Der kan også være tale om at ens børn eller en selv mister sin mobiltelefon, eller at denne pludselig går i stykker, hvorfor man kan blive nødsaget til at købe en ny mobil på afbetaling således at man kan komme i kontakt med sin omverden og derved vedligeholde det sociale eller arbejdsmæssige liv. Hos mange udbydere af kviklån er pengekassen klappet i, hvis man som forbruger er registreret hos RKI, og derved stemplet som dårlig betaler, der kan dog være mange grunde til, at man er havnet i RKI og derfor ses der flere og flere låneudbydere på markedet, der er villige til at åbne pengekassen på trods af RKI registreringen. Dog skal man træde varsomt, hvis man ønsker at optage et kviklån på trods af ens RKI registrering, der vil i disse tilfælde ofte være nogle faktorer forbundet med lånet, dette kan f.eks. være højere rentesatser og gebyrer, forhøjede afdragsbeløb og i nogle tilfælde vil man blive bedt om at betale et indskud forud for lånet, samt at virksomheden kan kræve pant i nogle af ens ejendele. Man bør derfor vælge med omhu, hvilke materielle ting man i sin hverdag har brug for, inden man optager et nyt kviklån, det er måske ikke nødvendigt at købe en rejse på afbetaling, eller investere i en ny Ipad blot fordi man føler købetrang, derimod kan man med god samvittighed udskifte ødelagte eller forældet elektronik på afbetaling.

Mobil på afbetaling trods RKI

Det er tit ikke muligt, men vi anbefaler at man prøver sig frem og skriver/kontakter de forskellige teleselskaber for at spørge om der er en mulighed for at købe trods RKI.

Køb på afbetaling er blevet allemandseje

Der er ikke længere nogen decideret skam forbundet med at optage lån og derved starte afbetalingsordninger i det teknologiske samfund vi lever i. At købe på afbetaling startede som en god tilbudsordning til de forbrugere, der ikke havde mulighed for at spare op grundet lav indkomst samt for mange faste udgifter, dernæst blev det nærmest en trend for mange at have op til flere afbetalingsordninger, da man ved at betale mange små beløb om måneden kunne investere i nyt tv, smartphone, køleskab, spilkonsoller, rejser og andet og derved vise udadtil, at man havde styr på sin økonomi.

Grundet de mange økonomiske begrænsninger der er kommet, f.eks. i forbindelse med den nye SU og kontanthjælpsreform fra ministeriet, har mange danske forbrugere været nødsaget til at lade sig stemple som dårlige modtagere i RKI og derved miste noget i forbindelse med deres daglige forbrug. Derfor er det nu en god ting, at man som dansk forbruger kan købe på afbetaling på trods af RKI og derved opnå en vis form for livskvalitet. Der kan også være tale om at man optager et kviklån med høje renter for bedre at kunne afbetale andre lån, der måske har sendt en ind i RKI systemet.